Galerie bij Zaandamse sociale medicinale cannabis community

Foto: Google Street View

Zaandam is vanaf 1 augustus een galerie rijker in de A.F. de Savornin Lohmanstraat 19, dankzij eigenaar Orhaan Ince van Healing Greens. Zijn Galerie Greens verwelkomt als de eerste exposanten Thelma den Adel en Marijke Habernickel.

Healing Greens is een sociale medicinale cannabis community die de medicinale eigenschappen van de gehele cannabis plant onderzoekt, promoot en deze voor potentiële leden op eenvoudige wijze beschikbaar stelt,‘ aldus de Facebookpagina van de stichting Healing Greens. Daar wordt ook gemeld dat er contact is met de gemeente over de landelijke proef met legale cannabisteelt en dat daarvoor ook een plan is ingediend. Aan de De Savornin Lohmanstraat kunnen mensen nu al terecht met vragen en wordt advies gegeven over het gebuik van medicinale cannabis.

Leden van de stichting krijgen een persoonlijke toegangscode tot de webwinkel, waar ‘een scala aan hoogwaardig biologisch geteelde en tot olie verwerkte producten‘ te vinden is. Healing Greens zegt te beschikken over een netwerk van producenten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Na een bestelling worden de producten discreet en zonder kosten thuis afgeleverd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen