Zaandamse jeugdtheatergroep op zoek naar opslagruimte

De cast van 'Mieke Mom"
Foto: Jeffrey Tomberg

Theater WEI is op zoek naar een opslagruimte in (de omgeving van) Zaanstad. Het professionele Zaandamse jeugdtheatergezelschap huurt nu een te vochtige opslag in Utrecht en wil graag een ruimte dichter bij huis.

WEI staat vanaf oktober op de planken van onder andere het Zaantheater met de familievoorstelling Hoe Mieke Mom haar maffe moeder vindt. Zakelijk leider Terra de Groot: ‘Om onze decors, kostuums en technische spullen op te slaan hebben wij een opslagruimte nodig ter grootte van een garagebox, waar we goed met een busje bij kunnen komen.’ De prachtige, mensgrote poppen van de collega’s van Theater Gnaffel die voor de nieuwste voorstelling worden gebruikt verdienen ook een beter tijdelijk ‘thuis’.

De grote commerciële verhuurders zijn te duur voor WEI, dat bereid is om ‘een schappelijke prijs’ voor een opslagplek te betalen. Wie de gouden tip geeft, krijgt twee vrijkaartjes cadeau voor de première van de nieuwe productie op 6 oktober in het Zaantheater. Wie een top heeft of een ruimte wil aanbieden kan mailen naar [email protected].

'

Reacties

article
33513
Theatergroep WEI zoekt opslagruimte in of bij Zaanstad
Theater WEI is op zoek naar een opslagruimte in (de omgeving van) Zaanstad. Het professionele
https://zaanstad.nieuws.nl/actueel/33513/zaandamse-jeugdtheatergroep-op-zoek-naar-opslagruimte/
2019-05-17T16:00:27+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2019/05/17124243/cast.jpg
Actueel