Luiers in het riool; vangnet voor projectielen

Foto: Facebook

Luiers, billendoekjes, inlegkruisjes, pleisters, condooms, kattenbakkorrels en frituurvet – het komt allemaal voor in het riool in Poelenburg dat onlangs na klachten versneld geinspecteerd werd. De gemeente gaat nu in de wijk uitleggen wat wel en niet geschikt is om met het afvalwater weg te spoelen.

Dat meldde Dagblad Zaanstreek vandaag, maar Poelenburg is niet de enige wijk met een afvalprobleem. In Peldersveld moesten bouwvakkers die bezig zijn met de aanleg van het warmtenet worden beschermd met grote vangnetten om hen te vrijwaren van neerdalende projectielen. Een bewoner postte er een foto van op de Facebookpagina Je bent een Zaankanter alsNH Nieuws meldt vandaag dat er volgens de werklui ook spullen van de balkons van flat de Brandaris afwaaien. Nadat er een krat naar beneden was gekomen werden de bewoners nog eens gewaarschuwd om niets naar beneden te gooien, maar het vangnet moet de bouwvakkers een wat geruster gevoel geven.

 

 

'

Reacties

article
33368
Riool Poelenburg een verzamelplaats voor van alles en nog wat
Luiers, billendoekjes, inlegkruisjes, pleisters, condooms, kattenbakkorrels en frituurvet – het komt allemaal voor in het
https://zaanstad.nieuws.nl/actueel/33368/luiers-in-het-riool-vangnet-voor-projectielen/
2019-05-15T08:44:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2019/05/15084054/net-2.png
Actueel