Morgen markt in de Vinkenstraat vanwege muziekfeest

Foto: Google Street View

De zaterdagmarkt wordt morgen verplaatst naar de Vinkenstraat vanwege het evenement Vijf jaar café Glenn de Koning, dat op beide weekenddagen plaatsheeft op de Rozengracht in Zaandam.

De opbouw van de markt start om 05:30 uur. Vanaf dat tijdstip kan er niet meer geparkeerd worden in de Vinkenstraat. Vanaf 18:00 uur kan er weer met de auto door de straat gereden worden. De bussen rijden op zaterdag 25 mei niet door de Vinkenstraat, maar over de Vincent van Goghweg.

Lustrumfeest

Het vijfjarig bestaan van het café van zanger Glenn de Koning aan de Damkade in Zaandam wordt gevierd met een speciale editie van het buitenfestival Café Glenn de Koning XXL. Over beide dagen zullen Wolter Kroes, Tino Martin, Thomas Berge, Django Wagner, Wesley Klein, John West, Peter Beense, Mart Hoogkamer, Alex, Lawineboys, John Zoet, Robert van Hemert, Ernest, Lee-Ann, Danilo Kuiters, Dave Groenendijk, Eppie, Christa Kerdijk, Ruud Versteeg en uiteraard Glenn de Koninghet publiek vermaken. Op de zaterdag tussen 16:00 uur en middernacht en op zondag tussen 13:00 en 22:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen