Corporaties en raad wisselen van gedachten over de toekomst

Foto: Public Domain Pictures

De gezamenlijke Zaanse woningbouwcorporaties geven donderdagavond een presentatie in het Zaanstad Beraad, om de lokale politiek bij te praten over de kerntaken en over de toestand van hun bezit in de Zaanstreek. En om duidelijk te maken voor welke uitdagingen zij zich gesteld zien.

Vorige maand zijn de prestatieafspraken voor dit jaar getelend door de woningbouwcorporaties, huurderorganisaties en de gemeente. De toekomstfocus is gericht op de nieuwbouwopgave, het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad en op de huisvesting van kwetsbare groepen. Op dit moment is niet alleen nieuwbouw maar ook de wijze van verdeling van de schaarse woonruimte een onderwerp dat hoog op de agenda staat.

Openbare vergadering

Vertegenwoordigers van Parteon, Rochdale, ZVH, WormerWonen, Woonzorg Nederland en Eigen Haard willen daarover graag met de raadsleden en de verantwoordelijke wethouders(s) van gedachten wisselen. Dat gebeurt op 10 januari van 19:00 tot 20:00 uur in het stadhuis in Zaandam. Wie interesse heeft kan erbij zijn, of meekijken via internet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen