Parkeerplek in hartje Zaandam op Funda voor 150.000 euro

Foto: Google Street View

Je ziet wel eens advertenties voorbijkomen van een soort vergrote trapkasten die in Amsterdam als ‘leuke starterswoning’ worden aangeboden, maar in Zaanstad waren we dergelijke uitwassen nog niet tegengekomen. Tot vandaag.

Want wie schetst onze verbazing toen bij wat beter kijken bleek dat een advertentie op Funda voor een vrolijk uitziende woning in hartje Zaandam met een richtprijs van anderhalve ton helemaal niet op het huis bleek te slaan.

Die prijs had betrekking op de ondergelegen parkeerplaats. Een van de drie, dus – niet allemaal. Wij vermoeden dat hier het tikduiveltje de makelaar een poets heeft gebakken, maar voor wie nog een plekje voor de auto zoekt op het Krimp: dit is uw kans. En dan maar hopen dat er een nulletje te veel is ingetikt. Overigens bleek bij wat recherchewerk naar de prijzen van stallingsplekken dat een nieuwe luxueuze opslag-/garagebox van zo’n 32 vierkante meter aan de Omwg in Assendelft bijna 42.000 euro moet kosten, dat in 2019 een Boxx Garagepark wordt geopend in Zaandam dat de prijzen nog niet bekend heeft gemaakt en dat in de Slachthuisstraat in maart van dit jaar een garagebox van vijftien vierkante van eigenaar wisselde voor een kleine 30.000 euro. Misschien dat eigen parkeerplekken voor de deur dé nieuwe handel worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen