Nog tot en met 18 september nominaties mogelijk voor Zaanse Startersprijs

Foto: PxHere

De nominatieronde voor de Zaanse Startersprijs van dit jaar sluit op 18 september.

Tot en met die datum kan iedereen bedrijven hier aanmelden en/of voordragen. De jury, samengesteld uit vertegenwoordigers uit het Zaanse bedrijfsleven, maakt hieruit een selectie. Op de verkiezing tijdens de Zaanse Ondernemersdag op 6 november strijden uiteindelijk drie genomineerden om de titel Beste Zaanse Starter 2018. De winnaar wordt gekozen op grond van jurybezoeken en alle vooraf verkregen informatie.

Criteria

Om in aanmerking te komen voor een nominatie moeten de bedrijven aan de volgende criteria voldoen:

  • Het bedrijf dient minimaal één jaar en maximaal vijf jaar geleden te zijn gestart;
  • Het moet innovatief en onderscheidend zijn;
  • Het dient een zelfstandig bedrijf met een tot 20 werkzame personen te zijn;
  • Het moet gevestigd zijn in Zaanstad, Oostzaan of Wormerland.

De jaarlijkse verkiezing is een breed gedragen initiatief met ondersteuning van het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van 1000 euro, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness en een kunstwerk. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf.

Eerdere winnaars

In 2008 werd de Zaanse Startersprijs gewonnen door Orange Nautical Services, in 2009 door Interactiva, in 2010 door Nunc Architecten, in 2011 door het Oogheelkundig Medisch Centrum, in 2012 door De Koffiezaak, in 2013 door Woonwebwinkel Lil.nl (inmiddels ter ziele), in 2014 door Jachthaven Nauerna BV, in 2015 door Flexitank Solutions BV in 2016 door Duppal BV en vorig jaar door Zuivere Koffie.

 

Reacties