Rectificatie: Nog geen nieuwe woning voor jonge Assendelver

Foto: Pixabay

Gisteren meldden wij dat de 20-jarige Sam Geluk uit Assendelft onder de pannen is en vervangende woonruimte aangeboden heeft gekregen nu hij na de dood van zijn moeder het ouderlijk huis moet verlaten.

Dat deden we op grond van de mededeling van Wim de Raad van woningcorporatie Eigen Haard dat hij een andere woning kan krijgen en dat aanbod heeft aangenomen. Naar nu blijkt heeft de Assendelver slechts het aanbod om een andere woning voor hem te zoeken heeft aangenomen en dus niet al andere huisvesting heeft gekregen. Voor deze verwarring bieden we onze welgemeende excuses aan.

Onze berichtgeving berustte op een verkeerde interpretatie van de woorden van De Raad. Dat heeft niets met sensatiezucht te maken en wij hebben een bijzonder slechte dag door deze pijnlijke misser. Temeer daar we oprecht blij waren dat het probleem uit de wereld leek. Blijft over dat we hopen dat er alsnog snel een oplossing wordt gevonden. Wat we wel hebben ontdekt is dat het aan morele steun voor Sam Geluk niet ontbreekt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen