Zaans talent gezocht voor uitvoering van de musical ‘The Wiz’

Foto: Daphne Bruineberg Productions

Na het succes van de Zaanse versie van Disney’s High School Musical is Daphne Bruineberg Productions op zoek naar talent voor een uitvoering van The Wiz, ook in het Zaantheater. Gezocht worden spelers van zestien jaar en ouder.

De cast zal opnieuw worden samengesteld uit amateurs uit de regio. Zij gaan met elkaar aan de slag om de musical in te studeren. Op 7 en 8 juni volgend jaar staat de voorstelling twee keer geprogrammeerd in de grote zaal van het theater.

  • Gezocht worden:
    Deelnemers vanaf zestien jaar mét of zonder zang-, dans- en/of spelervaring,
  • Specifiek wordt gezocht naar:
    Sterke zangers/acteurs tussen zestien en 40 jaar voor de hoofd- en bijrollen.

De musical is er een van vele die geïnspireerd zijn op het boek De tovenaar van Oz van L. Frank Baum. De eerste musicals over de verhalen over Oz werden al gemaakt in de eerste decennia van de vorige eeuw.

Dorothy

Het verhaal is dat van Dorothy, die als ze de weg kwijtraakt belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Tijdens haar zoektocht naar de machtige tovenaar van het rijk ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkenman zonder hart en een laffe leeuw. Samen trekken ze op, op zoek naar huis, gevoel, wijsheid, moed en bovenal zichzelf. 

De audities zijn op 5 juni in Zaandam. Aanmelden kan via www.bruineberg.nl. De repetities zullen op de dinsdagavond zijn, tussen 19:00 en 22:00 uur. 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen