Tot 19 augustus inschrijven voor Ronde van de Stelling van Amsterdam

Foto: Le Champion

Fietsliefhebbers kunnen zich nog tot vrijdag 19 augustus inschrijven voor de tweede editie van de Ronde van de Stelling van Amsterdam op zondag 21 augustus. Er zijn startlocaties in Uitgeest en in Uithoorn voor tochten van 65, 120 of 170 kilometer door een weids landschap.

Alle deelnemers aan de Ronde van de Stelling van Amsterdam krijgen een stuurbordje, stempelkaart en uitgebreide ravitaillering onderweg en bij de finish. Ook ligt er na de finish een unieke herinneringsmunt voor ze klaar. Het enige dat zij hoeven te doen is inschrijven en er samen met fietsvrienden een mooie rit van maken. Deelname aan de Ronde van de Stelling van Amsterdam wordt nog leuker en completer met de Le Champion app met handige en leuke evenementinformatie, zoals een interactieve routekaart waarop live wordt aangegeven waar u bent. Met de LiveTracking-functie kan het thuisfront u op de dag van het evenement volgen. De app wordt voor alle evenementen van Le Champion gebruikt en is gratis te downloaden in de App Store of op Google Play.

Werelderfgoed

De Stelling van Amsterdam is een 135 kilometer lange verdedigingslinie die tussen 1880 en 1914 is aangelegd, bestaande uit 46 forten en een groot aantal batterijen, dijken en sluizen. De Stelling van Amsterdam is in zijn geheel als monument beschermd door de provincie en de Nederlandse Staat. Sinds 1996  staat de Stelling op de lijst van Unesco Werelderfgoed. De langste afstand van de Ronde van de Stelling van Amsterdam gaat over de volledige linie en passeert alle 46 forten. Maar ook tijdens het fietsen van één van de twee andere routes kan genoten worden van de liniedijken, forten, sluizen en vestingsteden die fietsers onderweg tegenkomten. Inschrijven kan hier.


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen