112

Getuigen gezocht van mishandelingen in Poelenburg

Foto: Google Street View

De politie doet wat laat een getuigenoproep voor een mishandeling bij een bushalte aan de Poelenburg en kort daarna op een parkeerplaats bij de Brandaris. Dat gebeurde op donderdag 8 april rond 16:00 uur.

Een zeventienjarige vrouw zat tegenover de moskee op de bus te wachten toen zij door een haar bekende man werd aangesproken en mishandeld. Daarna nam de verdachte haar lopend mee naar de parkeerplaats, waar ze onder protest in een auto werd geduwd en opnieuw werd mishandeld. Drie vrouwen zagen het gebeuren en hielpen het slachtoffer om uit wagen te ontsnappen. Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar het trio dat het slachtoffer te hulp is geschoten.

Bent u dit of weet u wie het zijn? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0900 – 8844. Ook zoekt de politie nog naar andere getuigen die op 8 april tussen 16:00 en 17:00 uur iets hebben meegekregen van het gebeurde of die mogelijk camerabeelden uit de buurt hebben Of heeft u andere informatie over deze mishandeling dan kunt u ook bellen met 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Reacties