112

Ongeval of mishandeling op fietspad bij Prins Clausbrug?

Foto: Politie Zaanstreek

Een 45-jarige man uit Krommenie is zaterdag 20 februari tussen 18:45 en 19:30 uur ernstig gewond geraakt op vermoedelijk het fietspad nabij de Prins Clausbrug. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer kwam rond 19:45 uur thuis met een bebloed hoofd en vertelde zijn partner dat hij waarschijnlijk door een passerende scooterrijder of bromfietsbestuurder van zijn fiets was getrapt. Meer kon hij zich niet herinneren en hij wilde er verder ook geen werk van maken. Toen het slachtoffer echter niet kon slapen van de pijn werd toch de ambulance gebeld en werden in het ziekenhuis meerdere gebroken ribben en ander inwendig en hoofdletsel vastgesteld.

Getuigen gezocht

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de zaak en is op zoek naar getuigen om te achterhalen wat er precies gebeurd is: gaat het om mishandeling, een aanrijding of een valpartij? Wie zich herinnert iets van het voorval te hebben gezien of andere informatie heeft die licht op de zaak kan werpen wordt verzocht contact op te nemen via het telefoonnummer 0900 – 8844. Ook komt de politie graag in contact met mensen die in het bezit zijn van (beveiligings)camera’s in de omgeving. U kunt beelden ook zelf uploaden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen