112

Winkelmedewerkster op straat beroofd door dader met mes

Foto: Flickr / Binary Koala

Een medewerkster van een levensmiddelenzaak is gisteravond rond 19:30 uur in de Lobeliusstraat in Zaandam beroofd van enkele persoonlijke bezittingen door een man die uit was op de dagopbrengst van de winkel. Die had zij echter niet bij zich.

Het slachtoffer liep na sluitingstijd met enkele collega’s op straat en werd aangesproken door de man, die haar bedreigde met een mes. Toen hem duidelijk werd dat er niet meer te halen viel dan de eigendommen van de vrouw ging hij er daarmee vandoor. De dader is ongeveer 22 jaar oud, 1,80 meter lang, heeft een donkere huidskleur en was gekleed in een zwarte jas, muts, joggingbroek en schoenen.

\De politie roept getuigen op zich te melden via het telefoonnummer 0900 – 8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn dan hoort zij dat graag. Dat kan anoniem via het nummer 0800 – 7000. De politie is ook blij met eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt en op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van het zaaknummer 2021 010 898.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen