112

Politie zoekt gewapende overvaller Gall & Gall-slijterij

Foto: Google Street View

Een man met een mes heeft zaterdagmiddag net na 16:30 uur de Gall & Gall-slijterij aan de Spaansgroenstraat in Zaandam overvallen. Hij is met medeneming van meerdere flessen drank ontkomen in de richting van de Panneroodstraat.

De dader is 25 à 30 jaar oud, 1,70 tot 1,80 meter lang, met een donkere huidskleur, korte dreadlocks die tijdens de overval onder een donkere pet of hoed vandaan kwamen en een normaal tot sportief postuur. Hij droeg een donkere trui met daarop in witte letters en verticaal afgebeeld het woord MAX en een donkere broek. Een vlak na de overval verspreid bericht op Burgernet heeft niet geleid tot de onmiddellijke aanhouding van de dader.

 

 

 

 

 

 

De politie roept getuigen nu op om zich te melden via het telefoonnummer 0900 – 8844. Mocht u op de een of andere manier weten wie bij deze overval betrokken is dan hoort de politie dat graag. Dat kan ook anoniem, via het nummer 0800 – 7000. Eventuele beelden kunt u uploaden via dit formulier onder vermelding van het dossiernummer 2020 138 901.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen