112

Zaandammer (27) zwaar toegetakeld op de Westzijde

Foto: Ambulance Amsterdam

Een 27-jarige Zaandammer is afgelopen nacht rond 03:45 zwaar toegetakeld op de Westzijde in zijn woonplaats. Een getuige die zag dat het slachtoffer midden op straat lag en flinke klappen kreeg van een man die bovenop hem zat alarmeerde de politie.

Op een gegeven moment kwam een tweede man aangefietst en de getuige dacht dat die het slachtoffer te hulp wilde schieten, maar de fietser stopte enkel om de agressor achterop te laten springen. Het duo verdween daarna over de Westzijde in de richting van de Verkadefabriek uit het zicht. De getuige ontfermde zich vervolgens over de gewonde totdat de hulpdiensten gearriveerd waren. Het slachtoffer is met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is rond 1,80 meter lang, met een mager postuur. Hij droeg een zwarte kleding en had een petje op. De fietser had een zwarte jas aan.

De politie doet onderzoek naar de zware mishandeling en is op zoek naar getuigen. Hen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900 – 8844. Meld Misdaad Anoniem is te bereiken via 0800 – 7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen