112

Twee vrouwen uit Krommenie gewond bij bizar verkeersongeval

Foto: Wikipedia

Twee vrouwen van 43 en zeventien jaar uit Krommenie blijken afgelopen woensdagmiddag gewond te zijn raakt bij een bizar ongeval op de N205 tussen Vijfhuizen en Hoofddorp.

Wangedrag van de bestuurder van een Volkswagen Caddy zorgde daar voor een ravage. De verdachte, die nog door de politie gezocht wordt, ging er na het ongeval in zijn leaseauto vandoor.

Rechts inhalen

Rond 16:15 uur reed een personenauto op de linker rijstrook van de N205 in de richting van Hoofddorp met meer auto´s achter zich. Plotseling werd de bestuurder aan de rechterkant ingehaald door de Caddy, met een chauffeur die er even naast bleef rijden en allerlei gebaren maakte. Toen de autobestuurder een armgebaar terug maakte, gaf de bestuurder van de Caddy gas en stuurde naar links.

Lissenaar zwaargewond

Vervolgens ging de laatste vol op de rem staan, waardoor de auto´s achter hem op de Caddy en op elkaar klapten in een kop-staartbotsing met in totaal vier voertuigen. De bestuurder van de middelste van de drie achteropkomende auto´s, een 50-jarige man uit Lisse, raakte ernstig gewond.

De beide inwoonsters van Krommenie zaten als passagier in een van de andere auto´s en werden eveneens naar het ziekenhuis overgebracht. De Caddy is inmiddels gevonden en in beslag genomen. De bestuurder zelf is nog niet achterhaald.

Om een goed beeld van het ongeval te krijgen, komt de politie graag in contact met getuigen die de aanrijding of de aanleiding hebben gezien. Ze is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

article
11204
Wangedrag van automobilist zorgt voor bizar verkeersongeluk met drie gewonden
Twee vrouwen van 43 en zeventien jaar uit Krommenie blijken afgelopen woensdagmiddag gewond te zijn
https://zaanstad.nieuws.nl/112/11204/twee-vrouwen-krommenie-gewond-bizar-verkeersongeval/
2018-02-10T13:00:17+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2017/10/04164023/Ambulance.jpg
112