Poppen- en knuffeldokter op 9 juni actief op de Fronik

mei 09 , 10:35 Actueel
screenshot 20240509 103040
De Fronik Buurtboerderij in Westerwatering krijgt een spreekuur voor stoffenn poppen, beren en andere dieren met een blessure. Poppendokter Leny is voor het eerst in functie op 9 juni van 11:00 tot 12:00 uur, aansluitend op het voorlezen dat om 10:30 begint.
Er wordt dan voorgelezen over poppen- en ander knuffelleed, waarna er koffie en taart is voor de ouders en dokter Leny zich ontfermd over gehavende knuffels. Zij had vroeger een poppenatelier in Amsterdam, maar wordt nu actief op de Fronik. Alles wat met naald en draad op te lappen is kan de poppendokter aan, wordt de jonge eigenaren beloofd. Wat niet meteen opgelost kan worden gaat mee naar de poppenkliniek, waarna de knuffels op afspraak weer kunnen worden opgehaald.

Statiegeldbonnen

De buurtboerderij wordt deze meimaand gesteund door Albert Heijn Langeweide, waar klanten hun statiegeldbonnen kunnen inleveren die er gespaard worden voor de Fronik Buurtboerderij. Wanneer klanten daar hun blikjes en flesjes wegbrengen kunnen ze ervoor kiezen om het statiegeld te doneren aan de boerderij. Dat is alléén bij de vestiging van Albert Heijn aan de Langeweide 77 in het Winkelcentrum Westerwatering mogelijk.